Святкові канапе для новорічного столу

Якщо незабаром свято Нового року, а ви хочете запросити гостей, тому наперед потрібно ретельно все продумати чим саме ви будете їх гостити. Пропишіть усі деталі починаючи від страв, які будете готувати й закінчуючи серветками, які будуть прикрашати святковий стіл. Продумайте які готуватимете канапе, закуски, основні страви та десерт. На рахунок закусок, у нас є підбірка оригінальних канапе, які чудово підійдуть для вашого свята. Вони чудово прикрасять святкове застілля, а основне своїм смаком і виглядом всіх зачарують. Маємо два варіанти канапе.

Для приготування першого варіанту, потрібні такі складники:

канапе оригінальні

Крекер – кілька штук

Сир кисломолочний – 100 грамів

Гранат – 1 половина

Кукурудза консервована – 50 грамів

Кріп – 1 пучок

Сметана – 1 столова ложка

Сіль – 0.5 чайної ложки.

канапе складники

Корисні властивості. Кисломолочний сир – це джерело вітамінів і мінеральних речовин, які приносять велику користь для людського організму. Вживання сиру швидко насичує організм і надає відчуття ситості на довго, допомагає скинути вагу, прискорює метаболічні процеси, поліпшує сон, зміцнює кісткову систему, покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Кукурудза – це злакова рослина, насичена вітамінами й корисними речовинами. Вона є низькокалорійним продуктом, а користь приносить в наступному: поліпшує стана шкіри, нормалізує роботу серця, впливає на діяльність нервової системи, підвищує імунітет, покращує пам’ять, нормалізує сон, знижує ризик виникнення склерозу. Кріп не тільки смачна рослина, але він дуже корисний. Вживання зелені допомагає при порушенні роботи травної системи, бореться з вірусами та бактеріями, впливає на рівень цукру в крові. Гранат по праву можна назвати королем фруктів, адже він насичений великою кількістю вітамінів і корисних речовин, причому корисні речовини знаходяться в зернах, перегородці й шкірці. Його рекомендують вживати для зміцнення стінок судин, плід допомагає підняти рівень гемоглобіну, нормалізує артеріальний тиск, покращує пам’ять, бореться з депресією, діє як антибактеріальний і противірусний засіб, допомагає організму швидко відновити сили.

Етапи приготування канапе:

1. Спочатку беремо кисломолочний сир, сметану і сіль, все ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.

канапе приготування

2. Тепер споліскуємо кріп під протічною водою, розкладаємо на паперовій серветці, щоб стекла рідина. Нарізаємо зелень.

канапе корисні

3. Консервовану кукурудзу потрібно вийняти із банки, щоб стекла рідина.

канапе легке

4. А тепер чистимо гранат від шкірки, беремо тільки половинку плода, видаляємо зерна в окрему тарілку.

канапе незвичні

5. Зараз беремо тарілку для канапе, на неї викладаємо змащений крекер сирною масою, робимо це так, щоб в результаті вийшов кружечок, зверху притрушуємо нарізаним кропом.

канапе хрустке

Тепер розкладаємо по черзі зернятко гранату і зернятко кукурудзи. Канапе смачне, оригінальне, вишукане, апетитне готове.

канапе готове

Для приготування другого варіанту, потрібні такі інгредієнти:

канапе пікантне

Кисломолочний сир – 100 грамів

Помідори Чері – 2 штуки

Оливки – 3-4 штучки

Яйце куряче – 2 штуки

Крекер – 4-5 штучок

Кріп – 1 пучок.

канапе інгредієнти

Корисні властивості продуктів. Оливки – це плоди оливкового дерева, вони насичені великою кількістю вітамінів і мінералів. Їх рекомендують вживати для покращення апетиту, адже вони добре впливають на роботу травної системи. Додавши плоди до свого раціону можна: очистити судини, знизити рівень холестерину в крові, зменшити запальні процеси в організмі, відновити клітини печінки. Помідори Чері – це різновид томатів, вони маленького розміру, але корисних властивостей у них дуже багато. Вживання помідорів нормалізує травлення, допомагає при захворюваннях серцевої системи, зміцнює судини, бореться з депресіями, знижує тиск, запобігає виникненню хвороб зорової системи, підіймає гемоглобін. Яйце – це продукт, багатий вітамінами та корисними речовинами. Якщо регулярно його вживати, то: зміцнюється імунітет, покращуються процеси обміну, виводиться шкідливий холестерин, відновлюють тканини, покращується робота мозкової системи, зміцнюється серцево-судинна система, підтримується якість зору, знижується ризик виникнення остеопорозу, нормалізується тиск, покращується стан судин, знижується ризик виникнення онкологічних захворювань.

Етапи приготування канапе:

1. Яйця курячі миємо під струменем води, кладемо варитись на 8 хвилин. Коли приготуються, зливаємо воду і заливаємо холодною водою. Чистимо їх від шкаралупи. Тепер кожне яйце нарізаємо кружечками, робимо це акуратно, щоб жовток тримався білка.

канапе корисне

2. Оливки виймаємо із банки, нарізаємо їх кружечками. Порада: купуючи продукт, уважно читайте їх склад, дивіться на термін придатності.

канапе делікатне

3. Помідори Чері миємо під струменем води, за допомогою гострого ножа, нарізаємо їх кружечками.

канапе поживне

4. Пучок кропу миємо під протічною водою, потім нарізаємо його дрібно.

канапе дивовижне

5. Тепер беремо глибоку тарілку, викладаємо у неї кисломолочний сир і нарізаний кріп, ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.

канапе святкове

7. А зараз потрібно взяти тарілку для канапе. Далі акуратно викладаємо сирну масу на крекер,

канапе вишукане потім кладемо кружечки помідори,

канапе ніжненаступним будуть нарізані яйця,

канапе ситне

зверху потрібно прикрасити нарізаними оливками та гілочкою кропу. Оригінальне, вишукане, ароматне, поживне канапе готове. Смакуйте на здоров’я!

канапе вітамінне

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert