Канапе „Ситний перекус“

Давайте із вами приготуємо канапе, які вам стануть в пригоді. Їх можна брати із собою на роботу, вони чудово замінять перекус, можна брати на пікнік чи просто готувати для святкового застілля чи фуршетного столу. Канапе легкі в приготуванні, із простих продуктів і не займають багато часу. Вони складаються з оселедця, синьої цибулі, листя салату, помідорів Черрі, сирної солоної маси, арахісу і хрустких хлібних трикутничків. Мають оригінальний і апетитний вигляд, так і приманюють до себе погляд, викликаючи апетит і цікавість смаку. Рецептом канапе поділився із нами відомий італійський політик Джузеппе, він розповів, що готує їх його дружина, коли він їде у різні відрядження.

Пропонуємо перший варіант канапе

канапе вишукані

Для того, щоб приготувати страву, потрібні такі інгредієнти:

Хліб білий формовий – 2 шматки

Оселедець філе – 1 штука

Синя цибуля – 1 штука

Листя салату мікс – 1 упаковка

Олія рослинна – 1 столова ложка.

канапе складники

Корисні властивості складників. Оселедець вважається жирною рибою, він містить вітаміни й корисні речовини. Вживання риби позитивно впливає на роботу серця і судин, допомагає збільшити рівень «корисного» холестерину, запобігає виникненню атеросклерозу. Завдяки великому вмісту вітаміну D допомагає при рості кісток і правильній роботі нирок. Крім того, впливає на діяльність мозку, поліпшує зір. Синя цибуля також не поступається своїми корисними властивостями. Вона має у своєму складі вітаміни, мінеральні речовини, вживання якої позитивно позначається на організмі людини, а саме: нейтралізує запальні процеси в організмі, уповільнює процеси старіння, нормалізує метаболізм, очищає від токсичних речовин, перешкоджає розвитку інсульту й інфаркту.

Етапи приготування канапе:

1. Спочатку розігріваємо сковорідку, наливаємо рослинної олії та смажимо шматочки хліба з обох сторін до золотистого кольору. Тепер розрізаємо кожен шматочок хліба на дві половинки, мають вийти прямокутники.

канапе смачні

2. Тепер беремо філе риби й нарізаємо на однакові кусочки.

канапе приготування

3. Листя салату миємо під струменем води, розкладаємо на паперовий рушник, щоб стекла вода.

канапе корисні

4. А зараз беремо цибулю, чистимо її від лушпини, нарізаємо її кружечками.

канапе поживні

5. Формуємо канапе. Беремо шматочки хліба, викладаємо на них листя салату, зверху кладемо нарізані шматочки оселедцю і кілечка цибулі, присипаємо за бажанням сумішшю ароматних трав. Готові канапе кладемо на тарілку і можемо подавати до столу.

канапе поживні

Другий варіант канапе

канапе оригінальні

Потрібно мати такі складники:

Хліб білий формовий – 2 кусочки

Помідори Черрі – кілька штук

Сирна маса солена – 100 грамів

Арахіс – 30 грамів

канапе продукти

Корисні властивості продуктів. Арахіс – це рослина родини бобових, містить вітаміни та мінеральні речовини. Вживання продукту допомагає покращити увагу і пам’ять, добре впливає на волосся, нігті та шкіру, корисний для нервової системи, є профілактичним засобом проти захворювань серцевої системи, не дає передчасно старіти організму, підвищує гемоглобін, нормалізує тиск, бореться з депресіями, виводить шкідливі речовини й токсини з організму, покращує роботу нирок і шлункового тракту. Багато людей вживаючи помідори Черрі навіть не здогадуються наскільки вони приносять велику користь для організму людського. Вживання маленьких томатів допомагає скинути зайві кілограми, захищає шкіру від сонячних опіків, виводить надлишок рідини з організму, судини розширює, нормалізують артеріальний тиск, є протираковим засобом, покращує роботу травної системи, бореться з анемією, підвищує імунну систему, бореться з вірусами.

Етапи приготування:

1. Беремо помідори Черрі, миємо їх під струменем води, а тепер кожен плід розрізаємо на дві половинки.

канап ситні

2. Зараз беремо глибоку сковороду, викладаємо на неї арахіс і смажимо його протягом 15 хвилин, постійно помішуючи. Порада: перед смаженням продукт слід швидко вимити під протічною водою краще це робити в друшляку, потім розкласти його на рушник, щоб він висох, а потім починаємо його смажити. В процесі смаження арахіс можна підсолити, так він буде мати більш виражений смак.

канапе пікантні

3. А тепер потрібно обсмажити хліб. Розігріваємо сковорідку, наливаємо у неї олії та смажимо шматочки хліба з обох сторін. Кожен шматочок розрізаємо у вигляді трикутників.

канапе легкі

4. формуємо канапе. Беремо трикутники хліба, змащуємо їх сирною масою, зверху розкладаємо нарізані помідори, посипаємо арахісом. За бажанням можна прикрасити листям Руколи й притрусити своїми улюбленими пряними травами. Розкладаємо готові канапе на тарілці. Смачні, вишукані, оригінальні, корисні канапе готові. Смакуйте на здоров’я!

канапе готові

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert