Сет канапе „Для дорогих гостей“

Довгоочікуване та всіма улюблене свято дня народження – це справді важлива подія, яка потребує ретельної підготовки, адже кожен новий рік Вашого життя повинен запам’ятатись якнайкраще! Після того, як Ви запросили своїх найближчих друзів та родичів, варто не тільки подумати про зовнішній вигляд, але й продумати оформлення для святкового столу, скласти детальне меню та постаратись створити максимально ефектні страви. Одну з головних роль відіграють саме закуски, адже вони наче розігрівають апетит перед споживання основних страв! Ми підготували для вас підбірку сету канапе „Для дорогих гостей“, яка складається з 2 видів дуже смачних, апетитних та оригінальних канапе! Тому уважно слідкуйте за рецептом та обов’язково спробуйте прикрасити стіл такою смакотою!

ВАРІАНТ 1.

канапе рецепт

Для приготування першого варіанту будуть потрібні такі продукти:

– хліб чорний на заквасці ( 2 шматки)

–  приблизно 200 грамів буженини

– 2 штуки маринованих огірків

– маленька помідорка

– декілька листків петрушки для прикраси

канапе інгредієнти
  • Час приготування – не більше 10-ти хвилин

Поетапне приготування

Етап 1.

Спочатку візьміть хліб та поріжте його на 2 шматки. Потім візьміть кожен та додатково виріжте з їхньої м’якоті рівні квадратики. Хліб повинен бути максимально свіжий та без засохшої поверхні.

яскраве канапе

Етап 2.

Наступною буде буженина. Її потрібно помістити на дошку для нарізання та порізати на шматки товщиною в 0.5 сантиметрів, приблизно під форму хліба. Цей вид  м’яса ідеально підходить для закусок, адже буженина практично не містить жирних шматків та прожилок, приємна та ніжна на смак. Головне правило – обрати свіжий та якісний продукт. Окрім цього  радимо вибирати продукт саме з індички, адже вона дуже корисна, містить так би мовити чистий білок, не містить шкідливих жирів та має знижену калорійність. У такому виді м’яса містяться вуглеводи, зольні речовини, вітамін РР, кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо, калій та йод.

ситне канапе

Еатп 3.

Наступними будуть огірочки. Ідеально, коли Ви можете використати домашній варіант таких огірочків, але якщо немає можливості, тоді постарайтесь обирати магазинний варіант дуже ретельно. Огірки повинні бути хрусткі та водночас соковиті, адже завдяки цьому закуска набуває пікантності. 

пікантне канапе

Поріжте огірочки на кільця.

Етап 4.

Залишилась помідорка. Її потрібно промити у воді та розрізати на 4 рівні частинки. Якщо помідорка свіжа, тоді четвертинки будуть ідеально пружні та не розтікатимуться. 

смачне канапе

Етап 5.

Фінальний штрих і канапе готові! Візьміть квадратики з хліба та красиво розкладіть їх на тарілці. Далі поставте шматки буженини, зверху викладіть  кільце огірка і ще один маленький шматок м’яса.

апетитне канапе

В кінці додайте дольку помідорки та зафіксуйте її шпажкою. За бажанням додайте на верхівку кожного канапе листя петрушки. Готово!

канапе приготування

ВАРІАНТ 2.

Тепер переходимо до наступних канапе, не менш вражаючих, поживних та ніжних! Вони мають більш ефектний вигляд та цікаве поєднання, тому на контрасті з першим варіантом смакуватимуть зовсім по-іншому! 

канапе рецепт

Для їхнього приготування Вам знадобляться наступні продукти:

– буряк невеликого розміру

– ковбаска баварська 

– сир кисломолочний пастоподібний ( приблизно 80 шрамів)

– невеличка помідорка

канапе інгредієнти
  • Час приготування без урахування відварки буряка – до 10-ти хвилин

Крок 1.

Ну що ж, розпочати треба заздалегідь, адже потрібно відварити буряк. Для цього спочатку ретельно промийте коренеплід у воді, далі відріжте бадилля та помістіть у каструлю. Залийте буряк кип’ятком та варіть його у такій киплячій воді приблизно 15-20 хвилин. Далі злийте воду та наповніть каструлю дуже холодною водою і час від часу поновлюйте її. Протримайте буряк в крижаній воді 15 хвилин. Завдяки такому методу Ви набагато швидше зварите буряк при чому дуже смачно! Тепер очистьте буряк від шкірки ( не забудьте про рукавички) та поріжте на досить широкі кільця.

оригінальне канапе

Крок 2.

Наступною буде ковбаска. Її всього лиш потрібно помістити на дошку та порізати на шматки середнього розміру. Якщо бажаєте додати більш пікантного смаку цій закусці, то можете злегка підсмажити цю ковбаску у сковороді 3-4 хвилини до золотистої скоринки.

смачне канапе

Крок 3.

На черзі у нас помідорка. Овоч потрібно сполоснути у воді, витерти та помістити на дошку. За допомогою добре підгостреного ножа розріжте плід на досить тонкі дольки. Щоб отримати максимально ідеальний варіант без витікань м’якоті – використовуйте пружні та свіжі помідори.

соковите канапе

Крок 4.

Тепер підготуйте сир. Спочатку злегка розімніть його виделкою, можете навіть додатково додати до нього столову ложку молока, щоб досягти злегка рідкішої текстури, яка легше проходитиме через кондитерський шприц. Сир повинен бути відмінної якості, свіжий та приємний на аромат. 

поживне канапе

Крок 5.

Ми практично завершуємо, залишилось розкласти на тарілці кільця буряка, красиво вичавити сирну масу. Далі акуратно поставте шматки ковбаски, а також дольки помідорки.

апетитне канапе

Їх потрібно злегка затиснути в сирну масу. За бажанням додатково прикрасити листям петрушки. Тепер можна і насолодитись цим апетитним, соковитим та унікальним канапе!

канапе приготування

Сподіваємось, що такий сет з канапе станем Вам у пригоді та викличе шалений апетит у всіх Ваших гостей. Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert