Канапе „Се ля ві“

Іноді приготувати щось винятково смачне дуже просто. Для цього навіть не потрібні особливі продукти. Варто тільки прислухатися до своєї фантазії та імпровізувати. Якщо Вам набридли звичні канапе із ковбасою, чи рибою, з огірком або помідором чері,  зробіть легку дієтичну закуску із  використанням ківі. Звісно така закуска буде доволі незвичною і комусь, можливо, виглядатиме як десерт. Однак як тільки Ви скуштуєте такі канапе, на якусь мить забудете про голод і поринете у світ емоцій та приємних відчуттів. Тож не вагайтеся і скоріше записуйте рецепт.проста закуска

Щоб приготувати канапе «Се ля ві» Вам потрібно взяти такі інгредієнти:

сухарики квадратні

1 ківі

1 зубок часнику

майонез

ароматна закуска

Приготування не займе у Вас багато часу, тому робити такі канапе можна робити одразу перед подачею на стіл. Спочатку візьміть один зубок часнику, очистіть його та пропустіть через прес.

оригінальна закуска

Подрібнений часник додайте до майонезу і перемішайте. У Вас повинна утворитися однорідна суміш.

смачні канапе

Наступним візьміть ківі. Помийте фрукт під проточною водою та зніміть шкурку.

закуска рецепт Очищене ківі знову сполосніть під водою. Поріжте ківі слайсами у формі кружалець.

прості канапе

Візьміть кілька сухарів, змастіть їх соусом із майонезу з часником.

делікатні канапе

Зверху викладіть кружальця ківі і ще невеликими поздовжніми смужками із ківі прикрасьте канапе.  

оригінальн канапе рецепт

Ось і все. Делікатна витончена закуска готова. Так просто і так швидко Ви можете приготувати доволі незвичну закуску, яка зачарує Вас своєю легкістю та ніжністю. Її можна просто подати до чаю, чи кави або ж вона чудово впишеться на Вашому святковому столі. Сама назва таких канапе говорить за себе. Се ля ві! – Таке життя! Тож сприймайте його таким як воно є, простим, чи складним. От і канапе – такі прості й здавалося б нічого особливого в них немає, однак який смак. Дивуйте своїх близьких смачними новинками та насолоджуйтеся ними!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert