„Легко і просто“

Закусок багато не буває, так думає практично кожна господиня, коли готується до якогось свята. Тому ми пропонуємо вам рецепт закуски-канапе для різноманітності. Вона легка в приготуванні, смачна й поживна. Складається закуска із ніжного курячого філе, соковитого ананаса, консервованої кукурудзи, майонезу. Спробуйте цю страву, і вона завжди буде присутня на вашому застіллі.

закуска поживна

Для закуски потрібно мати:

Куряче філе – 1 штука

Ананас – 2-3 кружечки

Кукурудза консервована – 4 столові ложки

Майонез – 2 столові ложки

Тарталетки – 3 штуки.

закуска складники

Корисні властивості складників закуски. Ананас – корисний фрукт, в якому містяться вітаміни й мікроелементи. Ананас має проти застудні та імуностимулюючі властивості, знижує рівень цукру в крові, знижує ризик утворення тромбів, позитивно впливає на серцеву систему, зміцнює судини, бореться з депресіями, діє як заспокійливий засіб, нормалізує роботу системи травлення, впливає на стан шкіри, покращуючи її, впливає на потенцію в чоловіків, рекомендують вживати тим, хто намагається схуднути. Куряче м’ясо вважають корисним для організму, через його склад. Користь м’яса полягає в наступному: бере участь у побудові тканин м’язів, присутність вітамінів позитивно впливають на органи зору та імунітет, підтримує роботу серцевої та кровоносної систем, добре втамовує голод й на тривалий час насичує організм. Кукурудза має у своєму складі багато корисних речовин, вітамінів і мінералів. Вона позитивно впливає на шкіряний покрив, зміцнює імунну систему, приводить в норму обмін речовин, володіє сечогінною дією, понижує рівень холестерину, корисна для шлунково-кишкового тракту.

Етапи приготування закуски:

1. Спочатку потрібно відварити філе. Миємо його під протічною водою, беремо каструлю, кладемо в неї м’ясо, заливаємо водою і варимо до готовності в підсоленій воді. Коли звариться філе, його потрібно подрібнити, беремо м’ясо, ріжемо на дрібні кусочки і за допомогою виделки кожний шматочок розділяємо на волокна.

закуска легка

2. Консервовану кукурудзу виберіть із банки на ситце, щоб стекла зайва рідина.

закуска приготування

3. Тепер візьміть кружечки ананасу і наріжте їх на невеликі шматочки.

4. Далі беремо глибоку тарілку і викладаємо в неї м’ясо курки, подрібнений ананас, кукурудзу і майонез, все ретельно перемішуємо.

закауска вишукана

5. А зараз підготуйте тарілку для закуски. Візьміть тарталетки й начиніть їх готовою масою, зверху можна прикрасити канапе нарізаною цибулею. Смачна, поживна, апетитна, оригінальна закуска готова. Смачного!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert