Канапе „Подвійна порція“

Перед подачею будь-яких страв подають маленькі „шматочки“ їжі, відомі як закуски. Закуски — це ніжні та цікаві крихітні шматочки, які можуть спокусити Ваші смакові рецептори та підвищити апетит. Існує багато різноманітних закусок, таких як закуски на шпажках чи канапе, супи, а також інші складні страви, які подають на початку трапези. Тому можна сказати, що закуски – це перший смак будь-якої страви. Якщо розглядати закуски, то Ви зустрінете так багато різних видів, які можна подавати перед їжею. Найголовніше в закусці – це те, що вона не повинна бути дуже жорсткою. Закуска повинна бути легкою, але спокусливою. І наші неймовірні канапе з беконом – це саме такий варіант! Основна функція закусок – посилити відчуття голоду і підготувати Вас до основної страви. Смак закусок часто узгоджується зі смаком основної страви в трапезі, оскільки закуски – це перша їжа, яку нам подають, і вона дає уявлення про основну страву. Ось чому так важливо правильно підійти до питання „Що ж подати на закуску“ – адже це ціле мистецтво. 

канапе рецепт

Інгредієнти для трьох канапе з беконом :

– два шматочки білого хліба
– один середній огірок
– мікс зелені
– бекон з фаршем (2 шт.)
– сир „Фета“ (50 гр.)
– мигдальні пластівці

канапе інгредієнти

Такий чудо-смаколик не займе багато Вашого часу – усього 15 хвилин і можна подавати гостям!

Легке приготування :

Крок 1.

Бекон з фаршем смажте до повної готовності. За бажанням можна зробити це в духовці (якщо у Вас достатньо часу). Готовий продукт наріжте невеликими шматочками.

канапе корисні

Крок 2.

Сир „Фета“ нарізаємо кубиками. Хоча сир, виготовлений з овечого або козячого молока, задокументовано в Греції з 8 століття до нашої ери і він широко вживався в Стародавній Греції та в пізнішій грецькій гастрономії, сир фета, зокрема, вперше зареєстрований у візантійський період під назвою prósphatos.

канапе швидкі

Крок 3.

Помийте огірок і наріжте його тонкими пластинами. Це легко можна зробити за допомогою овочерізки.

канапе прості

Крок 4.

Підготуйте приблизно 50 гр. мигдальних пластівців.

канапе поживні

Крок 5.

Також нам знадобиться олія.

канапе смачні

Крок 6.

Останнім кроком буде підготовка хлібчика – ми займаємося цим в самому кінці, щоб хліб був ще хрумким. Розріжте два шматочки хліба навпіл і підсмажте їх в тостері (або на сковорідці).

канапе оригінальні

Крок 7.

Викладіть хліб на відповідну посудину. На нього викладаємо бекон, замотаний в пластину огірка. Прикрашаємо усе це зеленню, сиром „Фета“ і мигдальними пластівцями. Збризкуємо канапе оливковою олією і додаємо спеції (морську сіль, перець, приправи за смаком).

канапе приготування

                                                                                            ***

Закускою називають смачний невеликий шматочок їжі, який може бути таким же простим, як шматочок сиру. Також закуски мають різну текстуру – вони є і м’якими, і хрумкими. Багато людей задають собі питання, чи закуска має бути проготовлена, чи мати атмосферу „здорової сирої їжі“. Тому дуже важливо зрозуміти метод повноцінного харчування. Наприклад, якщо в якості основної страви у вашій їжі немає риби, то із закуски, що включає лосось, можна зробити широке збалансоване перше блюдо. У різних видах кулінарних книг є різноманітні плани меню, що є перевагою поєднання трьох і чотирьох страв разом. Коли ми влаштовуємо вечірку з закусками, то час часто є фактором. Тому врахування рівня підготовки та часу може допомогти Вам у виборі. Є посилання, які дають Вам поради щодо традиційних індійських закусок та інших закусок іноземних страв. Ми пропонуємо Вам зупинити пошуки – адже ми вже знайшли для Вас рецепт ідеальної закуски! Канапе з нагетсами – це оптимальний варіант ситної і апетитної закуски, від якої Ваші гості будуть в захваті.

канапе рецепт

Щоб приготувати три порції поживних і смачних канапе з нагетсами, підготуйте такі продукти :

– дві булочки
– курячі нагетси (4 шт.)
– мікс зелені (шпинат, рукола, листя салату)
– сир „Фета“ (50 гр.)
– мигдальні пластівці

канапе інгредієнти

Менше 20 хвилин Вам потрібно, щоб здивувати гостей такою смакотою! Приступимо?

Покроковий рецепт :

Крок 1.

Візьміть дві свіжі булочки і розріжте їх навпіл.

канапе апетитні

Крок 2.

Курячі нагетси виймаємо з упакування і смажимо на сковорідці до золотистої скоринки.

корисні канапе

Крок 3.

50 гр. сиру „Фета“ нарізаємо кубиками. Сьогодні фета вважається національним сиром Греції і займає 70% у споживанні грецького сиру. 

канапе поживні

Крок 4.

Помийте мікс зелені і розкладіть її на паперову серветку, щоб забрати зайву вологу.

канапе гарячі

Крок 5.

Прикрашати наш смаколик будемо мигдальними пластівцями.

канапе смачні

Крок 6.

На булочку викладіть з одної сторони зелень, з іншої – нагетси. Додайте кубик „Фети“, приправи і посипте усе мигдальними пластівцями. Смачного!

канапе приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert