Канапе „Морська хвиля“

Не завжди потрібно довго проводити час на кухні, щоб приготувати багато страв. Адже зараз нам прийшла у поміч різна кухонна техніка, завдяки якій ми можемо готувати кілька страв одночасно. Напевно, тільки закуску чи канапе ми як і раніше готуємо самі, без допомоги різної кухонної техніки. На їх приготування не йде багато, але вони служать незамінною стравою на столі. Зустрітися з друзями й насолодитися приємним спілкуванням можна, не провівши цілий день на кухні. На невелику компанію можна приготувати канапе «Морська хвиля», адже їх родзинкою є морепродукти, які всі так полюбляють. Легкі в приготуванні, коли часу обмаль, а гості на порозі. Обов‘язково скористайтесь цим рецептом й ваші гості залишаться задоволеними оригінальним та хрустким смаком канапе. Ми підготували два види канапе з морською тематикою.

канапе апетитне

 Для першого виду нам необхідні такі інгредієнти:
Булочка з кунжутом – 1 штука
Мідії – 8-10 штук
Мікс салату – 1 маленький пучок
Олія оливкова – 80 мілілітрів
Мигдальна стружка – 30 грамів

канапе складники

Всі люблять булочки та хлібобулочні вироби. Часто булочка з кунжутом в нас асоціюється з бургером чи гамбургером, проте сьогодні ви переконаєтесь, що з неї можна приготувати чудові та хрусткі канапе. Для приготування канапе нам необхідно розрізати впоперек булочку на 3 рівні частини. Далі ми ставимо її в розігріту сковорідку, щоб утворилися хрусткі шматки для основи канапе «Морська хвиля».канапе хрумке
Мало хто здогадується про користь такого делікатесу як мідії. В них міститься безліч вітамінів та мікроелементів. Мідії – низькокалорійний продукт, який можна навіть на дієті. Повноцінно можна ними замінити м‘ясо птиці та яловичини. Для канапе беремо 8-10 штук мідій та обсмажуємо їх на оливковій олії. Коли вони остигнуть, то викладаємо їх зверху на хрусткі шматки булочки.

канапе вишукане

Щоденне вживання в раціоні мікс салату покращує апетит та склад крові, виводить солі з організму, сприяє нормалізації сну, покращує метаболізм та кровообіг. Для канапе нам необхідно невеликий пучок мікс салату. Його ми промиваємо протічною водою та кладемо, щоб зійшла зайва рідина. Далі по одному викладаємо на наші канапе, додаючи їм вишуканого смаку.

канапе святкове

Регулярне споживання мигдалю та мигдальної стружки може утворити в нашому кишківнику корисні бактерії. Також мигдаль поліпшує функцію мозку, перешкоджає виникненню раку, хоча є досить калорійним продуктом. Тому ми теж додамо користі до канапе та притрусимо їх мигдальною стружкою.

канапе готове

Другий вид канапе теж з морською ноткою, що робить його по-своєму особливим. 

канапе оригінальне

Для другого виду канапе «Морська хвиля» нам необхідно:
Багет – 3 шматки
Олія оливкова – 80 мілілітрів
Сир фета – 100 грамів
Крабові палички – 140 грамів
Мікс салату – 1 невеликий пучок

канапе інгредієнти

Основою, як заведено, будуть хлібобулочні вироби. Але тут ми використаємо багет. Для канапе нам потрібно 3 шматки багету, їх ми підсушуємо та підсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору. Потім ставимо на паперовий рушник чи серветку, щоб вийшла зайва олія: так наша основа вийде не такою жирною та калорійною.

канапе хрумке

Прісно-солоний смак сира фета всі впізнають. Його зазвичай виготовляють з козячого та овечого молока. В сирі фета надзвичайно багато фосфору, кальцію та вітаміну D. Його щоденне вживання позитивно впливає на мікрофлору кишківника та покращує травлення. Для канапе беремо 100 грамів сира фета та нарізаємо його тоненькими невеликими шматками. По два шматки викладаємо на обсмажені хрусткі шматки багету.

канапе ніжне

Попри те, що в крабових паличках немає м‘яса крабів свою популярність вони не втрачають. Виготовлять їх з корисного фаршу океанічної риби – сурмі. Готовий фарш спресовують, щоб витекла зайва волога. Так з‘являються крабові палички з приємним смаком та ароматом риби, містять безліч вітамінів та мінералів, які не приносять шкоди здоров’ю. Крабові палички нарізаємо овальними шматками та викладаємо на канапе по два шматки навпроти сира фета.

канапе апетитне

Мікс салату миємо, добре струшуємо, щоб вийшла зайва вода та декоруємо наші канапе «Морська хвиля». Ставимо по одній штуці на кожне канапе, тим самим надаючи вишуканого смаку та вигляду.

канапе зелень

Смачні, хрусткі та поживні канапе з морською ноткою готові. Канапе «Морська хвиля» ідеально впишуться на ваш святковий та повсякденний стіл! Смачного!

канапе готове

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert