Канапе „Дві дороги“

Зазвичай канапе готують на шведські столи та святкові заходи день народження, хрестини чи весілля. Це дуже зручний перекус на ходу, в більшості одне канапе зараз покласти в рот та з’їсти, без допомоги (столове) наряддя. За основу канапе використовують хліб свіжий, грінки, вирізають різною форми, також використовують печиво солоне або різними смаками, багети, які смажать на грилі чи в тостері та навіть на сковорідці без олії. Є багато помазанок на різні смаки та консистенції. Начинок безліч такою є, все на ваш вибір та смак. Один кухар Стах Вебріх винайшов нову смачну та вишукану „сальна по мазанка“, який довший час вчився у Франції під наглядом строгого вчителя, що вимагав готувати вишукані страви із простих інгредієнтів. Це дуже смачно й корисно, його можна приготувати зі смаженого сала з додаванням спецій. Таку ароматну та по новому будемо готувати сьогодні одне із наших канапе. 

канапе святкове

Зберігайте рецепти правильно, беріть кулінарну книгу із ручкою та записуємо інгредієнти:
Буряк червоний (середнього розміру) – 1 штука
Червона риба – 75 грамів
Вершковий сир – 100 грамів
Редиска (велика) – 1 штука

канапе рецепт

Короткі відомості про продукти, які входять до складу канапе та технологія приготування
Червоний буряк корисний для організму людини в будь-якому виді термічної обробки й навіть сирим. Червоний буряк очищає організм та виводить токсини. Широко використовують для лікування виразки. Багато рекомендують дієтологи та лікарі. Основні правила, як варити буряк, щоб зберегти всі корисні властивості. Буряк добре миємо, не відрізаємо ніякі хвостики. Ставимо у сотейник, та заливаємо холодною водою. Варимо приблизно 40 хвилин після закипання. Після варіння потрібно відстояти у відварі, бажано на ніч, якщо відрізати хвостики, то витікає всі смакові якості. Потім очищаємо та нарізаємо на кружальця. Більше на фото.

канапе корисне

Червона риба на столі це вже вишукано. Тому обираємо на свій смак, це може лосось, кета, форель. Обираємо для канапе мало солону червону рибу, та нарізаємо під кутом на тоненькі пластинки. Більше на фото.

канапе вишукане

Щоб економити свій час, то можна придбати готовий вершковий сир, а якщо брати на смакові властивості, то краще приготувати самому. Сир зернистий, пропускаємо через м’ясорубку або добре протираємо через сито, додаємо до смаку солі та перцю.

канапе ніжне

Свіжа та хрумка редиска принесе лише користь. А її пікантний смак доповнить смак та аромат. Редиску очищаємо, миємо під проточною водою, розрізаємо на двоє, а потім нарізаємо на тоненькі пів кружальця.

канапе пікантне

Беремо прямокутну тарілку та викладаємо підготовлені кружальця. В кондитерський мішок з рифленою насадкою набираємо вершковий мир та на кожний буряк ставимо по три маленькі квіточки на одній стороні, а на іншій ставимо рибу скручену у рулетик, беремо дерев’яну шпажку і проколюючи рибу до буряка. Прикрашаємо редискою то три штучки на кожній канапе. Вишукане та святкове канапе „Дві дороги“ готове для святкового столу. Споживайте з користю!

канапе готове

Готуємо другий варіант смачних та хрумких канапе з новою начинкою.

канапе апетитне

Потрібно придбати такі інгредієнти:
Крекер солоний – 6 штук
Сальна мазанка – 100 грамів
Мисливська ковбаска – 80 грамів
Чорні оливки – 6 штук
Зелень цибулі – 1 штука

канапе складники

Технологія приготування канапе
Потрібно придбати свіжий солоний крекер, щоб був хрусткий та цілий, оскільки нам не підійде ламке печиво. Для канапе знадобиться 6 штук.

канапе хрумке

Сальна мазанку, можливо не всім відома, але є дуже смачною та поживною. Смак та аромат не можливо передати словами, як кажуть, тут слова зайві.

канапе смачне

Мисливські ковбаски дуже елегантно дивляться на канапе, оскільки вони мають маленький вигляд та використовують цілим куском не діляться на частинки. Ковбаски нарізаємо на тоненькі кружальця під кутом. Детально можна розглянути на фото.

канапе корисне

Чорні оливки є вже спілими та смачними. Нам потрібно придбати без кісточки, щоб не пошкодити зовнішній вигляд при подачі на стіл. Для канапе використовуємо цілі оливки, потрібно акуратно відкрити, злити воду, при можливості можна ще промити водою.

канапе поживне

Свіже пікантне зелене перо, промиваємо під проточною водою, очищаємо суху плівку. Нарізаємо під кутом. Детально на фото.

канапе пікантне

Підготували всі продукти, а тепер формуємо наше канапе. Беремо печиво, та акуратно змазуємо сальною мазанкою з однієї сторони мисливську ковбасу, трохи затиснувши у мазанку. Ставимо цілу оливку з іншої сторони та прикрашаємо зеленою цибулею. На порцію входить шість . Смакуйте з користю!

канапе готове

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert