Дивовижні канапе до святкового столу

Готуючись до свят, кожна господиня підходить до цього питання досить серйозно. Наперед складає списки продуктів і страв, які буде готувати. Все ретельно прописує до дрібниць, а саме: які мають бути канапе, закуски, салати та основні страви. Ми хочемо вам допомогти з вибором канапе до святкового столу, пропонуємо два варіанти приготування чудових страв, які підкорять своєю оригінальністю ваших гостей.

Перший варіант закуски

закуска оригінальна

Для закуски потрібно мати такі інгредієнти:

Філе червоної риби – 100 грамів

Перець болгарський – 1 половинка

Оливки зелені – 50 грамів

Оливки чорні – 50 грамів

Сир твердий – 100 грамів

Сир плавлений – 50 грамів

Вафельні кошички – 1 упаковка

закуска інгредієнти

Корисні властивості складників закуски. Червону рибу вважають цінним джерелом вітамінів і корисних речовин. Вона приносить велику користь для організму людини: зміцнює імунітет, покращує стан волосся, шкіри та нігтів, поліпшує роботу мозку, запобігає виникненню серцево-судинних захворювань. Перець червоний багатий на вітамін А і С, аскорбінову кислоту. Вживання овочу допомагає зміцнити імунну систему, знизити рівень холестерину, покращити апетит, нормалізувати роботу нервової системи, зміцнити пам’ять. Оливки є скарбницею вітамінів і мінеральних речовин, вживання яких приносить для організму людини велику користь. Вони: очищають судини, виводять поганий холестерин, мають жовчогінну дію, перешкоджають появі ракових клітин.

Етапи приготування:

1. Беремо шматок філе червоної риби, нарізаємо її невеликими кубиками.

закуска апетитна

2. Тепер миємо під струменем води червоний перець, розрізаємо на дві половини, нам потрібно тільки половина, видаляємо хвостик і насіння, нарізаємо овоч однаковими кубиками.

закуска поживна

3. Зараз натираємо на дрібній терці твердий та плавлений сир. 

закуска вишукана

4. Зелені оливки потрібно розрізати на чотири частинки. закуска поживна

5. Тепер візьміть глибоку тарілку і викладіть в неї нарізане філе риби, червоний перець, оливки та натерті сири, ретельно змішайте все в однорідну масу. Наповніть масою вафельні кошики.

закуска приготування

Зверху викладіть чорні оливки, невеликий шматочок перцю і за бажанням зелень цибулі. Смачна, вишукана закуска готова.

закуска готова

Другий варіант

канапе оригінальні

Для канапе знадобляться наступні складники:

Перепелині яйця – 5 штук

Шпинат зеленого і червоного кольору – кілька листочків

Куряче філе копчене – 1 штука

Гранат – 50 грамів

Хліб чорний – 5 шматочків

канапе інгредієнти

Корисні властивості продуктів. Перепелині яйця вважаються дієтичним продуктом, вживання яких позитивно впливає на людський організм. Вони здатні: підняти імунітет, контролювати «шкідливий» холестерин, вберегти клітини печінки від токсичних речовин, покращити стан волосся і нігтів, підняти рівень гемоглобіну. Гранат насичений вітамінами та корисними речовинами. Він швидко втамовує спрагу, зміцнює імунну систему, покращує апетит, допомагає вироблятись гемоглобіну, заспокоює нервову систему, зміцнює стінки судин. Шпинат вважають джерелом вітамінів і мікроелементів. Рослина допомагає вивести шлаки й токсини з організму, покращує обмінні процеси, нормалізує роботу нервової системи, стимулює діяльність підшлункової залози, позитивно впливає на щитовидку, робить здоровим ясна і зуби, не дозволяє розвиватись анемії й пухлинним утворенням, поліпшує здоров’я очей, чоловікам підвищує потенцію. Його використовують в косметології, роблять маски для обличчя, після яких шкіра стає шовковиста, пружна, зменшуються зморшки.

Етапи приготування канапе:

1. Беремо перепелині яйця і ретельно миємо під протічною водою. Далі розігріваємо сковорідку, додаємо кілька крапель рослинної олії та смажимо яйця, попередньо підсоливши їх, потім викладаємо на паперову серветку, щоб вона ввібрала надлишок олії. Порада: при виборі яєць уважно огляньте їх, на шкаралупі не має бути ніяких тріщин і пошкоджень, якщо продукт важить менш як 10 грамів, то воно зіпсоване, не має мати стороннього запаху, і зверніть увагу на термін придатності продукту.

канапе поживні

2. Тепер візьміть куряче філе і наріжте його у вигляді кружечок.

канапе вишукані

3. Половинку гранату чистимо від шкірки, і обережно відділяємо зернятка.

канапе смачні

4. Листя шпинату миємо під струменем води, відкладаємо в сторону, щоб стекла зайва вода.

канапе приготування

5. Зараз беремо шматочки хліба і за допомогою спеціальної форми, або склянки вирізаємо одинакові кружечки. Ставимо сковороду на вогонь і смажимо з обох сторін хлібні кружечки.

канапе делікатні

6. Формуємо канапе. Беремо тарілку для канапе, розкладаємо на ній листя червоного шпинату, зверху на кожний листочок кладемо кружечок хліба, далі листя зеленого шпинату, наступним буде кружечок філе курки, потім смажене перепелине яйце і зернятка гранату. Канапе оригінальне, святкове, поживне, незвичне готове. Подавайте до столу і смакуйте на здоров’я!

канапе легкі

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert