„Печериці в клярі“

Закуска – це завжди щось мініатюрне та ефектне на вигляд. Проте, щоб зробити свій невеличкий перекус більш ситним та поживним, тоді варто ретельніше продумати комбінацію продуктів, враховувати їхню харчову цінність та калораж. В більшій мірі за ситість відповідають вуглеводи ( які швидко наповнюють енергією) та білки (допомагають набрати м’язеву масу). Саме ці мікроелементи допоможуть відчувати себе бадьорим та сповненим енергії на довгий час. Пропонуємо вам звернути увагу на канапе-закуску під назвою „Печериці в клярі“. Завдяки багатим на білок печерицям, ситним вафлям та ароматноій зелені, ви можете непогано перекусити та втамувати голод. Давайте детальніше розглянемо, що саме вам потрібно.

закуска рецепт

Кількість інгредієнтів для приготування 1 порції:

– гриби печериці середнього розміру ( 3 штуки)

– невеликий пучок кропу

– хрусткі вафлі ( 3 штуки)

– майонез ( 1 столова ложка з гіркою)

– оливкова олія ( 2 столових ложки)

– панірувальні сухарі ( приблизно 2 столові ложки)

закуска інгредієнти
  • Час приготування – не більше 10-ти хвилин                       

 Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Приступимо до найголовнішого інгредієнта – печериць. Спочатку промийте гриби у воді, приділяючи особливу увагу ніжкам. Далі очистьте зніміть тонкий шар шкірки з поверхні шапки гриба, а ніжку злегка пошкрябайте, звільняючи від дрібного бруду.

оригінальна закуска

Тепер змастіть кожну печерицю оливковою олією та занурте в панірувальні сухарі.

смачна закуска

Далі розігрійте сковороду та можете добавити на поверхню ще трішки олії. Помістіть туди шампіньйони в клярі та смажте їх приблизно 5 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб нічого не пригоріло. Після цього поставте гриби на окрему тарілку, щоб вони охолодились.

апетитна закуска

Крок 2.

Поки гриби смажаться, можна підготувати зелень. Ретельно промийте пучок кропу під струменем води, а ще краще замочіть його у посудині, наповненою водою. Круговими рухами руки сполосніть кожне стебельце. Потім витягніть кріп та промокніть його паперовим рушником, щоб забрати зайву вологу. Далі помістіть ароматну зелень на дошку для нарізання та подрібніть. Старайтесь відрізати товсті стебельця і подрібнити більше самих листочків, щоб ви не відчували великих шматків у роті. Завдяки свіжому кропчику, ви надасте закусці приємного аромату та присмаку, тому в жодному разі не пропускайте цей інгредієнт.

ароматна закуска

Крок 3.

Відділіть потрібну кількість майонезу у окрему посудину. В поєднанні з обсмаженими печерицями, він ніжно обгортатиме кожен шматочок та надаватиме ніжності.

ситна закуска

Крок 4.

Підготуйте хрусткі вафлі.

проста закуска

Викладіть їх на тарілку, зверху них розмістіть підсмажені печериці, збоку кожної вафлі з грибом добавте майонезу. Потім присипте його кропом. Круті смачні, ароматні та ситні канапе готова! Ми юільш ніж впевнені, що ви залишитесь задоволені після скуштованого. Смачного!

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert