Канапе „Подвійний смак“

Крихітні канапе завжди актуальні на святкову чи фуршетному столі. Вони завжди стають в пригоді, поки на стіл подадуть основні страви. Канапе, рецепт яких ми підготували для вас – це просто знахідка для любителів легкого перекусу. Вони смачні, апетитні, вишукані, легкі, з подвійним смаком – це коли куштуєш з одного боку смак ніжний, а з іншого трішки гостріший. Канапе складаються з хрусткого крекера, соковитого свіжого огірка, ароматного солодкого перцю, яйця, ніжного плавленого сиру, помідори, петрушки. Спробуйте, вам обов’язково сподобається.

канапе оригінальні

Для канапе вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Крекер ніжний – 180 грамів

Огірок свіжий – 1 штука

Помідор жовтий – 1 штука

Перець солодкий Болгарський – 1⁄2 частини

Сирок плавлений – 1 штука

Яйце куряче – 1 штука

Петрушка – 1 пучок.

канапе інгредієнти

Корисні властивості складників. Огірок свіжий – овоч багатий на воду і корисні мікроелементи. Його рекомендують вживати: при проблемах зі щитоподібною залозою і серцевими хворобами; при набряках тому, що огірок має сечогінну дію; при високому тиску, овоч очищує судини; швидко виводить шкідливий холестерин. Помідори жовті прийнято вважати низькокалорійним продуктом, і він не так викликає алергічну реакцію, як червоний плід. Якщо часто вживати жовті помідори, можна швидко вивести з організму шкідливі речовини, завдяки їм покращується циркуляція крові, заспокоюється нервова система, зміцнюються нігті, відновлюється волосся, покращується зір.

Етапи приготування канапе:

1. Спочатку помийте яйце у воді, поставте варитись на 7-8 хвилин, зварене яйце почистьте від шкаралупи, натріть на терці від моркви.

канапе смачні

2. Плавлений сир також натираємо на дрібній терці. При виборі продукту перечитайте термін придатності, перегляньте чи не пошкоджена упаковка.

канапе рецепт

3. Помідор помийте під струменем води. Наріжте невеликими дольками.

канапе вишукані

4. Перець миємо під протічною водою, розрізаємо на дві половини, беремо одну половину і подрібнюємо в блендері до однорідної маси.

канапе вітамінні

5. Огірок помийте у воді, наріжте його тоненькими слайсами за допомогою ножа для овочів.

канапе ніжні

6. Петрушку промийте під протічною і водою, нехай постоїть, щоб стекла вода.

7. Тепер робимо начинку на канапе. Візьміть половину натертого сиру додайте її до яйця перемішайте. До другої половини сиру налийте перемелений перець, перемішайте ретельно.

8. А зараз беремо крекер і рукав з насадкою для маси, наповніть насадку спочатку однією масою і викладіть на крекер, а потім іншою. Слайси огірка скрутіть у трубочку і розкладіть на канапе, потім кусочки помідор, зверху прикрасьте листочками петрушки. Готові канапе розкладіть на тарілку і подавайте до столу. Смачного!

канапе готові

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert