Канапе „Подвійне задоволення“

Дорогі друзі, ну скажіть, з чого починається святковий чи звичайний обід? Ну звичайно, із канапе. Тоді пропонуємо вам смачні та дуже красиві та оригінальні канапе. Жодне застілля не обходиться без простих і корисних канапок, а ще якщо вони фантастично прикрашені, то просто неможливо відвести від них очей, не кажучи вже про їхній вишуканий смак. Вони відмінно підійдуть на всі випадки життя, і на роботу взяти, і на пікнік, і на фуршетний чи святковий стіл. Своїм яскравим видом причарують не одного із гостей чи друзів. Приготування канапе не забере у вас багато часу, тому що готувати їх зовсім просто і швидко. Бувають канапки різні: легкі й ситні. За останній час на наших застіллях часто красуються канапки з екзотичними фруктами та морепродуктами, які своєю чергою багаті поживними речовинами та такі необхідні людському організмові. Канапе вигадала одна домогосподарка для свого чоловіка, щоб він заспокоював свої нерви після програшу його улюбленої футбольної команди.

Перший варіант канапе

канапе смачні

Щоб приготувати страву, вам будуть потрібні такі складники:

Хліб – 2 кусочки

Авокадо – 1 половина

Червона риба – 100 грамів

Сирна маса солена – 100 грамів.

канапе складники

Корисні властивості складників. Тут зразу поєднані й екзотика і морепродукти. До екзотики належить чудовий, красивий, з прекрасним ароматом та цілющим смаком неперевершене авокадо, з насиченим зеленим кольором. Авокадо неоціненне джерело вітамінів та корисних речовин. Прекрасно покращує роботу основного органу – серця, нормалізує гормони, тиск, запобігає правильному кровообігу. І ще одна новинка – авокадо за поживність і насиченість вітамінами занесене в Книгу рекордів Гіннеса. А ви це знали?! Ще одним із корисних інгредієнтів для канапе є червона риба, яку використовують свіжою. Вживання риби корисно позначається на роботі серця, покращує настрій і впливає на діяльність нервової системи, захищає суглоби, поліпшує обмін речовин.

Етапи приготування:

1. Спершу миємо авокадо під струменем води, розрізаємо на дві половини, видаляємо кісточку. А тепер чистимо від шкірки та нарізаємо його невеликими шматочками.

канапе приготування

2. Рибу червону нарізаємо на порційні шматочки. Порада: купуючи продукт, вибирайте його краще у вакуумній упаковці, так буде більше впевненості в тому, що на м’ясо потрапили мікроби; упаковка має бути цілою, не пошкодженою; дивіться на термін придатності та дату фасування.

канапе хрусткі

3. Зараз розігріваємо сковороду, наливаємо олії рослинної та смажимо шматочки хліба з обох сторін до золотистої скоринки. Підсмажені грінки нарізаємо під кутом, щоб у нас появилися трикутники.

канапе апетитні

4. Формуємо канапе. Беремо трикутничок хліба, змащуємо його сиром,

канапе ситнікладемо зверху кусочок авокадо і шматочок риби, викладаємо на тарілку і притрушуємо за бажанням сумішшю пряних трав. Канапе готові.

канапе ароматні

Другий варіант канапе

канапе корисні

Для приготування нам знадобиться :

Хліб – 2 шматочки

Ковбаса салямі – 100 грамів

Сир плавлений – 100 грамів

Листя салату мікс – 1 упаковка

Олія рослинна – 1 столова ложка.

канапе продукти

Корисні властивості інгредієнтів. На відміну від інших інгредієнтів листя салату займає одне із поважних місць на канапці, як у її оформленні, так і у її поживності. Листя салату містить багатий арсенал вітамінів і мікроелементів. Воно дуже ніжне, приємний має аромат і смак. Дуже корисне ранньою весною, коли ще немає жодних свіжих продуктів, а своїм ніжним зеленим чи червоним забарвленням приваблює людське око та надає страві незабутнього апетиту. Соковитий та надзвичайно ніжний салат не лише є чудовим продуктом, але і прекрасно справляється з різного виду інфекціями, депресіями, втомою, має здатність зміцнювати кістки, поліпшує зір, і ще й виводить шлаки та токсини з організму. А знаєте, що з листя готують ще і живильні маски, якими користуються наші прекрасні дівчата. Його ще називають городнім лікарем. Як лікувальна рослина листя чудово постачає мозок вітамінами, збагачує киснем. Корисний салатик і для дітей, дуже енергійним – заспокоїтися, та бути більш зосередженими. Інколи наші канапки обходяться без сиру. Але сьогоднішні без цього продукту обійтись не можуть. Для канапок беруть різні кисломолочні, тверді та плавлені сири чи сирні намазки. Канапе, в склад яких входить сир, стають поживними та насиченими, що необхідно для перекусу.

Етапи приготування:

1. Перед початком приготування миємо листя салату, розкладаємо на паперову серветку, щоб стекла вода.

канапе вітамінні

2. Далі беремо ковбасу і нарізаємо тонесенькими кружечками.

канапе оригінальні

3. Плавлений сир нарізаємо однаковими брусочками.

канапе легкі

4. Тепер розігріваємо сковороду і смажимо на ній шматочки хліба з обох сторін, потім нарізаємо трикутниками.

канапе поживні

5. Формуємо канапе. Беремо трикутник хліба і викладаємо на нього всі підготовлені інгредієнти, закріплюємо їх за допомогою зубочистки. І все смачні, оригінальні, вишукані, поживні канапе готові. Смачного!

канапе готові

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert