Канапе з крабовими паличками

Канапе – це французький міні-бутерброд. Приготувати таку страву вдома дуже просто, а гості будуть неодмінно хвалити Вашу оригінальність і фантазію, адже для канапе Ви можете придумувати безліч варіантів подачі та прикрашення. Для різноманітності святкового столу пропонуємо Вам приготувати швидку і просту закуску у вигляді канапе з крабовими паличками. Час приготування такої страви займає всього 10 хвилин, а кількість інгредієнтів є просто мінімальною.

канапе рецепт

Інгредієнти :

– свіжий багет
– крабові палички (5-6 шт.)
– одне-два яйця
– цибуля-порей
– кукурудза
– масло

канапе інгредієнти

Приготування

Нарізаємо рівними, акуратними кусками багет для канапе і намащуємо його маслом.

канапе смачне

Тоді варимо яйця. Поміщаємо їх у холодну воду і після кипіння варимо ще 7-8 хвилин. Головне не переварити яйця, інакше вони стануть гумовими. Натираємо яйця на терці.

канапе корисне

Миємо цибулю-порей і нарізаємо акуратними кружечками, якими будемо прикрашати страву.

канапе поживне

Підготовлюємо кукурудзу.

канапе святкове

Далі ріжемо крабові палички, намагаючись придати їм форму пелюстків.

канапе з шинкою

Після цього акуратно викладаємо крабові палички, цибулю і кукурудзу, щоб утворилась квіточка. Посипаємо все натертим яйцем. В цих канапе немає нічого зайвого, кожен інгредієнт відіграє важливу роль, а особливо крабові палички, адже вони надають нашим канапе найбільшого смаку, роблять його більш пікантним та цікавим. Думаючи над подачею страви, Ви можете включити фантазію і придумати будь-які візерунки чи якось по-особливому прикрасити тарілку. Тому канапе і є улюбленою стравою багатьох господинь : з ними можна експериментувати до безкінечності. Сподіваємося, що наш варіант подачі Вас зацікавив і Ви скористаєтесь цим чудовим рецептом. Смачного!

канапе з яйцем

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert