Канапе „Білий пушок“

В такому розмаїтті вибору страв та харчових продуктів легко втратити здоровий глузд. Відкриваючи меню в ресторані чи кафе, наші очі розбігаються від кількості різних страв та їх способів приготування. Море перших страв, гори салатів та ще й десерти. Але от на закуски чи канапе ми рідко звертаємо свою увагу. Хоча це неправильно, адже закуска чи канапе може слугувати не тільки для збільшення апетиту перед основними стравами, але й виступати повноцінною основною стравою. Існує безліч варіантів поєднання продуктів для канапе. Вони можуть бути із соліннями, гострі, з морепродуктами та навіть в поєднанні з фруктами. Але чомусь ми часто готуємо найлегшу та найпростішу закуску чи канапе. Наприклад, взявши шматок сира та ковбаси, поклавши їх на крекер чи хліб для тостів ми отримаємо найзвичайнісіньку закуску. Можна ще додати листя салату чи огірок. Майже у всіх канапе основою є сир чи ковбасні вироби, адже ці харчові продукти всі просто обожнюють. Для любителів сиру ми підготували два види канапе, щоб урізноманітнити ваш щоденний перекус.

канапе смачне

 Для першого варіанту канапе нам знадобляться такі інгредієнти:
Хліб чорний для тостів – 2 шматки
Майонез – 4 столові ложки
Грудина курки копчена – 180 грамів
Сир з блакитною пліснявою – 200 грамів
Перець Капі – 1 штука

канапе інгредієнти

Без хліба не обходиться жодне застілля, не приготуєте жодне канапе та й взагалі хліб є в кожному домі. Різновидів хліба зараз є також безліч. Найпопулярніший білий хліб з пшеничного тіста. Слідом за ним йде чорний хліб. Він корисний для нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту, адже містить у своєму складі закваску з молочнокислих бактерій. Вживання чорного хліба впливає на покращення стану нашого волосся та шкіри. Найпопулярнішою та найдієвішою маскою для зміцнення волосся вважається маска з чорного житнього хліба. Чорний хліб містить багато вуглеводів, тому хто стежить за своєю фігурою не варто ним захоплюватися. Куряча грудка є низькокалорійним харчовим продуктом. В ній міститься багато білків та мало жирів. Тому для спортсменів та всіх, хто слідкують за своєю фігурою, це ідеальне корисне м‘ясо. Є безліч варіантів її приготування. Копчену курячу грудину часто додають до салатів та закусок. На сьогодні існує безліч суперечок чи корисний сир з пліснявою для нашого організму. Але та цвіль, яку ми їмо разом з улюбленим сиром є штучно виведена й придатна для їжі. Найчастіше смакують сиром з блакитною цвіллю у Франції в поєднанні з червоним вином. Французи вірять, що таке поєднання зменшує ризик інфаркту. Сир з блакитною пліснявою містить на чверть більше білка, ніж м‘ясо. Також покращує роботу шлунку, є джерелом кальцію та нормалізує гормональний фон. Перець Капі є найкращим сортом солодкого перцю та має дуже солодкий смак й приємний запах. Він містить ряд вітамінів та мікроелементів. Вживання солодкого перцю Капі зміцнить ваш імунітет та нервову систему, покращить роботу серця, судин та обмін речовин. Етапи приготування першого варіанту канапе:
1. Чорний хліб для тостерів розрізаємо навпіл так, щоб вийшла трикутна форма.

канапе ориганальне

2. Зверху кожен шматок хліба намащуємо майонезом.

канапе соус

3. Далі нарізаємо скибочками копчену курячу грудку та ставимо по одній на кожний шматок чорного хліба.

канапе атетитне

4. Далі ріжемо сир з блакитною пліснявою теж скибочками й ставимо по одній на хліб, поряд з копченою курячою грудкою.

канапе вишукане

5. Перець Капі миємо, витираємо насухо й нарізаємо кільцями. Далі ставимо по два кільця на кожне канапе. Маленькими кільцями з перцю можна прикрасити тарілку, в якій подаватимете канапе.

канапе соковите

Ось такий легенький рецепт першого канапе «Білий пушок» готовий.

канапе готове

Приступимо до приготування другого варіанту канапе з сиром з пліснявою.

канапе смачне

 Для цього нам необхідні такі інгредієнти:
Крекер солений – 5 штук
Вершковий сир – 70 грамів
Сир з пліснявою – 120 грамів
Мандарин – 1 штука

канапе складники

Спосіб приготування другого варіанту канапе «Білий пушок»:
1. Кожен крекер зверху намащуємо вершковим сиром.

канапе легке

2. Далі нарізаємо сир з пліснявою невеликими скибочками та ставимо по одній на кожний крекер.

канапе вишукане

3. Мандарин промиваємо протічною водою, витираємо насухо рушником та очищуємо від шкірки. Ділимо мандарин на часточки та ставимо по одній на крекер, поруч з сиром. Решту часточок мандарини можна використати для прикрашення тарілки з канапе.

канапе ароматне

Легкі та корисні канапе з улюбленим сиром з пліснявою готові. Смакуйте з користю!

канапе готове

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert