Канапе „Апетитні пеньочки“

Чи повірите ви, якщо ми скажемо що не обов’язково іти в ліс щоби знайти пеньки. Адже їх можна з легкістю приготувати вдома. У цьому вам допоможе наш сайт з оригінальними ідеями та рецептами смачних страв. Сьогодні ми пропонуємо вам наші нові вишукані канапе, що мають назву „Апетитні пеньочки“. Ці канапе це не тільки неперевершена та дуже приваблива подача, але ще й неймовірний пікантний смак. 

канапе рецепт

Щоб їх зробити вам знадобляться такі інгредієнти:
• чотири шматки французького багету
• два невеличких маринованих огірочки
• дві маленькі помідори чері
• два слайси лікарської ковбаси
• пучок зелені кропу
• одна столова ложка майонезу
З цієї кількості продуктів у вас вийдуть чотири штучки смачних канапе під назвою „Апетитні пеньочки“. А на їхнє приготування вам знадобиться всього лише 15 хвилин вашого вільного часу. 

канапе інгредієнти

Детальний рецепт
Розпочнемо приготування наших апетитних канапе з м’ягенького французького багету. Тут все надзвичайно просто, як і надалі буде в приготуванні. Нам потрібно його просто нарізати на 4 невеличкі скибки, товщиною приблизно 1 сантиметр. 

ситні канапе

Далі переходимо до пікантних маринованих огірочків. Нарешті можна дати волю фантазії, тому що ми не нарізатимемо їх кільцями, як зазвичай, а зробимо щось оригінальніше. Отож, витягніть огірочки з банки, розріжте їх вздовж на дві половинки, а потім з одного кінчика зробіть три великих повздовжніх надрізи як на фото, але не розрізайте огірок. У вас мають вийти такі триногі „восьминоги“. 

пікантні канапе

Наступними будуть соковиті маленькі помідори чері. Вони дуже корисні та надзвичайно смачні. Збагатять нашу страву різноманітними вітамінами та всіма необхідними для людського організму речовинами, мінералами та елементами. Помідори, як і будь-які інші овочі перш за все, слід ретельно вимити під проточною водою. А тоді вже просто розрізаємо їх на однакові четвертинки. 

яскраві канапе

Тепер беремося до ситної лікарської ковбаси. Ті два слайси, що є, нам треба ще додатково горизонтально розрізати навпіл, щоб у вас вийшли чотири тоненькі слайси лікарської ковбаси. 

смачні канапе

Останньою буде поживна зелень кропу. Саме вона додасть довершених ноток нашим канапе та зробить їх ще вишуканішими. Її слід лише добре промити під проточною водою, гарно струсити вологу після цього та розділити на менші листочки. 

поживні канапе

А зараз, коли всі компоненти майбутніх канапе підготовлені й лежать перед вами на столі, ми можемо переходити до останнього етапу – формування вишуканих канапе.

вишукані канапе

 Отож, беремо скибки французького багету та намащуємо їх ніжним майонезом. Зверху викладаємо складений вдвоє слайс лікарської ковбаси. На нього наш вишуканий огірок,  а між розрізані його частинки ставимо дві четвертинки помідорок чері та зверху на них трішки зелені кропу. Ну ось і все! Наші поживні, ситні, корисні, вишукані та неймовірно смачні канапе, що називаються „Апетитні пеньочки“ готові. Смакуйте на здоров’я! Смачного!

оригінальні канапе

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert