Закуска „Сьоме небо“

Зовсім мало потрібно для того, щоб отримати задоволення та побувати на сьомому небі від щастя. Ми вже не раз переконались, що щастя в дрібничках, а тому – кожен може створити його власноруч. Доказом цього є наша гарна закуска із символічною назвою „Сьоме небо„, яка доставить вас у світ гастрономічного задоволення! Закуска складається з дуже вишуканого філе лосося, хрусткого огірка, синьої цибулі, ніжного вершкового сирка, жовтого болгарського перцю та шматочків житнього хліба. Суцільна смакота та візуальна естетика.

закуска рецепт

Для приготування нашої смачнючої та пікантної закуски вам потрібна така кількість інгредієнтів:

– філе лосося ( близько 100 грамів)

– перець болгарський жовтого кольору ( середнього розміру)

– свіжий огірок середнього розміру 

– синя цибуля меншого розміру

– вершковий сирок (близько  100 грамів)

– хліб житній із горіховою начинкою ( половина)

закуска інгредієнти
  • Час приготування – до 15-ти хвилин
  • Кількість порцій – 10 

Детальний рецепт та деякі поради 

Крок 1.

Розпочнімо з найапетитнішого – червоної рибки. Візьміть філе слабосоленого лосося та відріжте від нього шкірку, далі подрібніть його на 10 рівних шматочків.

вишукана закуска

Крок 2.

Наступним буде болгарський перець. Спочатку промийте його під водою, далі відріжте хвостик та розріжте овоч навпіл. Тепер очистьте перець від дрібних зерен всередині та ще раз сполосніть його. Після цього просто подрібніть овоч на кубики меншого розміру.

поживна закуска

Крок 3.

Візьмемось за огірок. Промийте у воді хрусткого та соковитого красеня, далі відріжте хвостик та помістіть на дошку для нарізання. Поріжте овоч на тонкі кільця. 

пікантна закуска

Крок 4.

Ми в чудовому темпі, так тримати! Тепер переходимо до синьої цибулі. Потрібно очистити її від лушпиння, а потім сполоснути під водою. Після цього також поріжте її на тонкі кільця, при цьому змочуючи ніж у холодній воді, щоб уникнути печіння в очах.

гарна закуска

Крок 5.

Відкрийте упаковку з вершковим сирком та підготуйте його до подальших дій, виклавши на тарілку.

смачна закуска

Крок 6.

Хліб розріжте на маленькі шматки. Ще більш корисним буде вибір саме бездріжджового хліба, який не шкодитиме вашій фігурі!

апетитна закуска

Крок 7.

Чудово, ми вже на завершальному етапі! Візьміть спеціальну дерев’яну дощечку для подач страв, розмістіть на неї шматки хліба та змастіть їх сирком. Після цього поставте на кожен хлібчик шматок лосося, а зверху добавте кільце огірка. Наступною викладіть цибулю, а потім розмістіть по центрі трішки кубиків яскравого перця. Додатково прикрасьте все листочками петрушки. Вуаля, ви на сьомому небі, адже скуштували нашу апетитну, поживну та легку закуску. Смакуйте на здоров’я!

легка закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert