Закуска „Поживна начинка“

Щасливі та задоволені гості – щаслива і впевнена в своїх уміннях господиня! Отримувати компліменти від гостей за власні страви – справді дуже приємно, і ми думаємо, що кожна жінка прагне до цього! Проте, для того, щоб здивувати всіх, вам потрібно трішки постаратись та включити свою фантазію на повну! Якщо у вас з цим зовсім кепсько – завжди є ми, які готові прийти на допомогу в будь-яку мить, адже в нас дуже велиий арсенал різноманітних, а головне – оригінальних рецептів! Сьогоднішній наш рецепт має назву „Поживна начинка“. Це дуже апетитна та яскрава закуска, яка зацікавить кожного! Вона складається з ароматного твердого сиру, ситної шинки, курячих яєчок, зеленої цибульки, свіжого листя салату та ніжного майонезу. 

смачна закуска

Для приготування нашої оригінальної закуски вам потрібні такі інгредієнти:

– шматок шинки ( близько 150-ти грамів)

– курячі яйця середнього розміру ( 2 штуки)

– сир твердий „Російський“( приблизно 100 грамів) 

– декілька пір’їн зеленої цибульки

– листя салату ( невеликий пучок

– майонез ( 2 столові ложки)

закуска рецепт

Час приготування – 20 хвилин

Кількість порцій – 4 штуки

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Для початку потрібно відварити курячі яйця. Для цього помістіть їх у каструлю та залийте холодною водою. Далі Помістіть каструлю на великий вогонь та доведіть воду до кипіння. Після кипіння додайте трішки солі. Потім зменшіть вогонь та варіть яйця приблизно 8 хвилин, щоб отримати яйця в круту. Далі зливаємо гарячу воду та заливаємо їх холодною, щоб вони швидше остили. Після цього, приступаємо до чищення та знімаємо всю шкаралупу. Тепер потріть яйця на терці середнього розміру.

закуска приготування

Крок 2.

Відкрийте упаковку з шинкою та помістіть її на дошку для нарізання. Поріжте її, використовуючи добре підгострений ніж, адже це дасть можливість нарізати м’ясний продукт якнайтонше.

яскрава закуска

Крок 3.

Наступним буде твердий сир. Відкрийте упаковку та потріть його  на терці середнього розміру. В даному рецепті ми використовуємо сир „Російський“, проте, ви можете використати будь-який інший! Важливо є й те, щоб ви звернули увагу на саму етикетку сиру, на якій не повинно бути написано „сирний продукт“, адже в ньому зовсім немає користі.

апетитна закуска

Крок 4.

Далі візьміть посудини з натертим сиром та яйцями і змішайте їх в одне ціле, використовуючи 2 столові ложки майонезу. У вас повинна вийти однорідна салатна маса.

ситна закуска

Крок 5.

Ретельно промийте всю зелень та висушіть її, підготуйте всі подрібнені інгредієнти, адже ми переходимо до фінального етапу!

поживна закуска

Крок 6.

Візьміть пір’я зеленої цибулі, зверху по центрі поставте скибку шинки, на неї викладіть листя салату. Потім поставте на нього салатну масу та загорніть все, зав’язавши шинку пір’ям цибулі.

проста закуска

Повторіть так з іншими шматками. Викладіть їх на велику тарілку та подавайте до столу! Смакуйте на здоров’я цим поживним перекусом!

оригінальна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert