Закуска „На позитиві“

Бути на позитиві в незалежності від обставин довкола вас – це справжнє мистецтво! Як прекрасно, коли ви в гармонії з собою, а тому ніщо не зможе зіпсувати вам настрій! Так вміє далеко не кожен, але можна починати з дрібниць і тоді у вас все вийде! Мова йде про нашу сьогоднішню закуску, яка точно буде дарувати вам тільки приємні емоції!  Яскрава та оригінальна закуска „На позитиві“ – не тільки наповнить вас радістю на весь день, але й доставить чимало задоволення в гастрономічному плані! Вона складається з корисного буряка, смачного сиру Фета, ароматної петрушки та пікантної французької гірчиці! Такий мікс мега смачний, корисний та готується за лічені хвилини!

закуска рецепт

Будь ласка, підготуйте наступну кількість інгредієнтів:

– буряк червоний середнього розміру

– листя петрушки ( декілька стебелець)

– гірчиця французька ( 1 столова ложка з гіркою)

– сир Фета ( близько 100 грамів)

– креативні шпажки ( 7 штук)

закуска інгредієнти
  • Час приготування без урахування відварки буряка – 10 хвилин
  • Кількість порцій – 7 міні-закусок

Етапи приготування та рекомендації

Етап 1.

Для початку потрібно відварити буряк. Насправді це не так важко, як може здатись. Головне робити все за нашими рекомендаціями і тоді ви отримаєте соковитий та смачний бурячок! Приступати до процесу варіння необхідно тільки після того, як ви помили буряк під водою, відрізали  бадилля і злегка зрізали хвостик. Приготувати смачний та корисний овоч можна як за 20 хвилин, так і за 3 години. Точний час приготування залежатиме від розмірів та того, на скільки „молодий“ буряк. Також не менш важливим буде й сам спосіб приготування, адже їх існує безліч. Ми рекомендуємо скористатись більш прискореним варіантом. Коренеплід потрібно опустити одразу у киплячу воду і весь час варити на середньому вогні. Після того, як буряк пробув на плиті 30 хвилин, гарячу воду потрібно злити і налити холодної (вона повинна покривати овоч повністю) і залишити буряк на хвилин 20, щоб він повністю остив. Після цього очистьте його від шкірки ( використовуйте рукавички, щоб ваші пальці не зафарбувались у червоний колір) та поріжте на кільця.

смачна закуска

Етап 2.

Поки буряк вариться , можна підготувати інші інгредієнти. Візьміть столову ложку гірчиці та помістіть у окрему посудинку.

яскрава закуска

Етап 3.

Відкрийте упаковку з сиром та злийте всю білу рідину. Далі покладіть фету на дошку для нарізання і подрібніть сир на кубики досить великого розміру. 

апетитна закуска

Етап 4.

Листя петрушки обов’язково сполосніть у воді та поставте його сохнути на тарілку.

ароматна закуска

Етап 5.

Формуємо наші оригінальні міні-закуски. Для цього візьміть шпажки та проткніть у кожну кубик сиру, з двох боків додайте кільця буряка. Зверху акуратно викладіть трішки гірчиці та прикрасьте кожну шпажку листочками петрушки. Це все, дуже апетитна та ароматна закуска готова піднімати настрій кожному. Смачного! 

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert