Закуска „Крабові пальчики“

Більшість господинь не може обійтись без салату з крабових паличок на своєму святковому столі. Безумовно, що цей салат став фаворитом для багатьох жінок, проте, подача та й сам смак салату став досить стандартним та вже не так вражає гостей. Не хвилюйтесь, ми дали друге життя цьому прекрасному продукту та підготували для вас дуже цікавий рецепт закуски під назвою „Крабові пальчики“. Це дуже оригінальна подача, яка складається з, власне, крабових паличок, консервованих шпротів, ніжного плавленого сирку, злегка пікантної синьої цибулі, чорних оливок, курячого яйця, свіжого листя салату та пахучої петрушки.

Для нашої оригінальної та апетитної закуски вам потрібно купити наступні інгредієнти:

  • крабові палички ( близько 100 грамів)
  • синя цибуля меншого розміру
  • шпроти консервовані ( приблизно 80 грамів)
  • плавлений сирок з вершковим смаком ( 1 упаковка)
  • чорні консервовані оливки ( 70 грамів)
  • листя салату ( невеликий пучок)
  • петрушка ( декілька стебелець)
  • яйце куряче середнього розміру

Час приготування – 15 хвилин

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Покладіть куряче яйце у невелику каструлю та залийте холодною водою, яку потрібно довести до кипіння. Після цього зменшіть вогонь, добавте чайну ложку солі та перемішайте. Варіть яйце близько 10-ти хвилин, щоб отримати густий жовток. Потім злийте кип’яток та охолодіть яйце від струменем холодної води. Очистьте його та потріть на дрібній терці.

Крок 2.

Відкрийте консерви зі шпротами. Витягніть потрібну кількість рибин, при цьому струшуючи кожну від залишків олії, які нам не потрібні. Далі помістіть шпроти у посудину, потім їх потрібно розім’яти за допомогою виделки.

Крок 3.

Плавлений сирок звільніть від упаковки та потріть на дрібній терці.

Крок 4.

Переходимо до синьої цибулі. Спочатку добре очистьте її від лушпиння, а потім сполосніть у воді. Після цього, подрібніть пікантну красуню на дрібні кубики.

Крок 5.

Відкрийте банку з оливками, злийте рідину та дістаньте потрібну кількість плодів, поріжте їх на кільця.

Крок 6.

Підготуйте зелень. Промийте листя салату та залиште його висихати. Пучок кропу вимийте у воді, потім промокніть у паперовий рушник, щоб забрати всю вологу. Далі подрібніть його.

Крок 7.

Ну і найголовніше – крабові палички. Їх ми розпаковуємо з обгортки, а потім розрізаємо навпіл. Тепер розкручуємо кожен шматок, щоб мати змогу помістити в нього начинку. Якщо крабові палички справді якісні – вони не будуть кришитись та ламатись.

Крок 8.

Змішайте у салатниці пюре зі шпротів, плавлений сирок, терте яйце, подрібнену петрушку, цибулю та оливки. Ретельно перемішуйте, щоб утворилась однорідна маса.

Тепер візьміть розгорнуті краби та начиніть їх цією масою. Красиво розмістіть листя салату на великій тарілці та поставте зверху наші „Крабові пальчики“. Дуже вишукана, ситна та яскрава закуска готова до подачі! Смачного.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert